Bibliotheek Drachten | Smallingerland

Handig

 • VakantieBieb Download de app

  Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb heb je gratis toegang tot de mooiste e-books en luisterboeken. Voor jong en oud. De app is open voor iedereen, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek....

  Bekijk details van VakantieBieb

 • Zomerabonnement Inschrijven of meer info

  ** 2 maanden leesplezier voor maar €5,- ** Een stapel boeken mee op vakantie of uren leesplezier in de tuin? Word deze zomer lid van Bibliotheek Drachten.

  Bekijk details van Zomerabonnement

 • Bezorgservice Bekijk details

  Ben je echt niet in staat om naar de bibliotheek te komen? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Vul onderstaand formulier in en wij brengen de boeken op een veilige manier bij je thuis.

  Bekijk details van Bezorgservice

 • De Digitale Voorleestas Probeer ook!

  Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Elke week verschijnt er een nieuwe voorleestas, met daarin twee prentenboeken.

  Bekijk details van De Digitale Voorleestas

 • Hulp tijdens de Coronacrisis Kijk hier op de hulppagina

  Corona makkelijk uitgelegd voor jezelf of voor iemand die je kent? Wil je graag uitleg over hoe je online in contact blijft met vrienden en familie? Ben je iemand of ken je iemand die hulp kan gebruiken?

  Bekijk details van Hulp tijdens de Coronacrisis

 • Het nieuwe Donorregister Meer info bekijken

  Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Iedereen in Nederland v.a. 18 jaar komt dan in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze invult.

  Bekijk details van Het nieuwe Donorregister


Contact met de bibliotheek

Tijdens openingstijden T. (0512) 512 680 of via de mail info@bibliotheekdrachten.nl


E-books

Altijd en overal e-books lezen. Kies uit duizenden e-books. Literatuur, spanning, romantiek: bij ons vind je altijd je volgende boek. Met je bibliotheekpas heb je toegang tot maar liefst 28.000 e-books.

Naar alle e-books

Kinderen makkelijk lid

Luisterboeken

Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Gewoon met je abonnement. De gratis app kun je downloaden voor je tablet of smartphone in de App Store of Google Play.

Naar alle luisterboeken

Gratis online trainingen

Wil jij je skills op het gebied van timemanagement of digitale vaardigheden versterken? Of lijkt de cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness of Gezond eten je leuk? Er zijn wel 28 gratis online trainingen.

Kijk hier voor meer informatie

Openingstijden vandaag

Bibliotheek Drachten | Smallingerland
10:00 - 17:00
19:00 - 21:00

Laat je inspireren! Boekentips van onze medewerkers.