Zomerbieb

Gratis online cursussen

Beter leren fotograferen, je eigen boek schrijven, jezelf creatief uitdagen: met jebiebpas heb je toegang tot superleuke online cursussen, die je gratis kunt volgen.

Laat maar zien!

Verleng je boeken vanuit je strandstoel

Ook op je vakantieadres regel je je biebzaken gewoon online. Verlengen en reserveren van boeken en tijdschriften, lees- en luistertips bekijken: het kan allemaal met de Bibliotheek Wise-app. Download ‘m in jouw appstore.

Langer lenen

Van 1 juli tot 19 augustus is de uitleentermijn voor alle materialen 6 weken (in plaats van 3 weken). Heb je een TOP-abonnement, dan is de uitleentermijn 12 weken.

 Wij pakken je boeken in

Pak jij je koffers? Dan pakken wij je boeken al vast voor je in! Laat je verrassen door boeken waarop alleen een aanbeveling staat. Stuur jij ons tijdens je vakantie een kaartje terug met jouw mening over het boek? Dan maak je kans op een mooi cadeaupakket met o.a. gesigneerde boeken van Tommy Wieringa en Sacha Bronwasser. De ingepakte boeken liggen vanaf 2 juli voor je klaar.


Simmerskoalle

Leer je eigen website maken

Heb je altijd al een eigen website willen maken, maar weet je niet hoe? In deze vijfdelige cursus ga je onder begeleiding van een ervaren websitebouwer aan de slag met het gratis en gebruiksvriendelijke programma Google Sites. Je hoeft niet technisch onderlegd te zijn.

De cursus bestaat uit 5 lessen. Deze lessen zijn op 13, 20 en 27 juni en 4 en 11 juli van 14.15 tot 15.45 uur.

Meer info of aanmelden

Hoe beluister je een podcast?

Nee, het is geen meubel om je weckflessen in te zetten, maar wat is een Podcast dan wel en waarom praat iedereen er tegenwoordig over? In deze workshop kom je alles te weten over dit internetfenomeen dat eigenlijk niets anders is dan radio of hoorspel luisteren. Vooral ook wat jij eraan hebt en waar je moet zoeken!

Deze workshop kun je volgen op woensdag 17 juli óf op woensdag 24 juli van 14.15 tot 15.45 uur

Meer info of aanmelden


Voordeel met je biebpas

Een middagje naar de kinderboerderij, lekker zwemmen, gezellig bowlen of een avondje bios... Met je biebpas krijg je korting op veel dagjes uit. Kijk snel welk uitje bij jou past.

Alle uitjes op een rijE-books: Romans


E-books: Reisboeken