Bezoek aan de bibliotheek

Helaas is de bibliotheek gesloten.

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn wij gesloten. Wil je toch graag blijven lezen? Maak gebruik van onze afhaal- of bezorgservice of neem een kijkje in de Online Bibliotheek. 


Afhaalservice

Speciaal voor onze leden die toch graag een echt boek willen lezen (in plaats van een e-book of luisterboek) hebben wij een Afhaalservice. Je kunt dan drie materialen uitzoeken uit onze catalogus en deze op een afgesproken dag en tijdstip ophalen. 

Bezorgservice

Ben je echt niet in staat om zelf je boeken op te halen in de bibliotheek? Omdat je bijvoorbeeld om gezondheidsredenen aan huis bent gebonden? En is er ook niemand die dit voor jou kan doen? Dan kunnen we de boeken ook bij je thuis bezorgen.

E-books en luisterboeken

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.


Vragen? Bel ons

Heb je nog vragen? Kijk eens bij Veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0512 512680 en per mail op info@bibliotheekdrachten.nl