Word nu lid van de Bibliotheek

Voordelen

Wilt u ook onbeperkt genieten van de mooiste verhalen, muziek en films? Word dan lid van de bibliotheek!

Lid zijn van de bibliotheek biedt u de volgende voordelen:

• Onbeperkt lezen (keuze uit ruim 35 miljoen titels)
  • Met uw pas kunt u een gratis account aanmaken voor het lenen van e-books
  • Korting op lezingen, workshops, cursussen en activiteiten
  • Etc.

Gemak

Bovendien wordt het lenen van materialen steeds makkelijker. Wist u bijvoorbeeld dat u via onze website, boeken, cd’s en dvd’s kunt zoeken, reserveren en verlengen? Daarnaast is het mogelijk om vanuit iedere bibliotheek in Friesland materialen te lenen, gratis te reserveren en deze bij een andere bibliotheek in de provincie in te leveren!

Betaalbaar

De tarieven voor het lidmaatschap van de bibliotheek zijn:

• Jeugd t/m 17 jaar gratis
  • Budgetabonnement 18 t/m 24 jaar: geen abonnementskosten maar €1,- per materiaal + leenkosten
  • Volwassenen basisabonnement: € 48,50 (€ 46,- automatische incasso)
  • Volwassenen maxi-abonnement: € 73,00 (€ 70,50 automatische incasso)
  • E-books abonnement € 42,-
  • Kennismakings abonnement € 12,50 voor 3 maanden

Alle abonnementen op een rijtje.

Wilt u lid worden van de bibliotheek?

Meld u dan nu aan!

Tijdens het inschrijven betaalt u het lidmaatschap meteen via iDEAL. Na betaling krijgt u een tijdelijk pasnummer en een bevestiging. U ontvangt binnen vijf werkdagen bericht dat uw pas voor u klaar ligt. Op vertoon van uw identiteitsbewijs en betalingsbevestiging (in uw mailbox) kunt u de pas ophalen in de bibliotheek.

N.B. Online inschrijven uitsluitend mogelijk voor de volgende abonnementsoorten: het volwassenen basisabonnement, het maxi-abonnement, het digitaal abonnement en een kennismakings abonnement. In alle andere gevallen kunt u zich bij de vestigingen inschrijven.