Zomerlezen e-books

Zomerabonnement

Ook deze zomer kun je weer 2 maanden lang boeken,tijdschriften en dvd’s lenen voor maar 5 euro! Voor op vakantie, thuis of onderweg. 

Het zomerabonnement is verkrijgbaar van 1 juni
t/m 31 augustus. Klik op de button voor meer info.

Langer lenen

Afbeelding van het uitleensysteem

Wil je de boeken mee op vakantie maar kom je dan in de knel met de inleverdatum? Geen nood! Vanaf nu mag je de boeken zes weken mee in plaats van drie.

Vakantie in eigen land? Neem je Biebpas mee!

Ik ga in Nederland op vakantie en neem mee? Je Biebpas natuurlijk! Leen je boeken bij de plaatselijke bibliotheek.

Cadeautje! VakantieBieb 2019

Foto die hoort bij de Vakantiebieb

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.

De VakantieBieb is voor jeugd vanaf 1 juni open en voor volwassenen vanaf 1 juli. Veel leesplezier!

Uitjes in de zomer met je Biebpas!

Wist je dat je met je Biebpas korting kunt krijgen op talloze uitjes in Friesland? Dus wil je erop uit, check dan even of je voordeel krijgt met je Biebpas!