Zomerpagina

Zomerabonnement

Lekker lezen in de zomer? Maak dan nu voordelig kennis met de bieb! Voor maar 5 euro leen je 2 maanden lang boeken, tijdschriften en dvd's!

Aanmelden Zomerabonnement

Zomerabonnement: Alles op een rij

• € 5,- voor 2 maanden
  • Max. 10 materialen op de pas (excl. e-books)
  • Leentermijn = 3 weken
  • Gratis reserveren binnen Friesland
  • Te laat? Geen telaatgeld
  • 2 x verlengen, mits niet gereserveerd
  • Het abonnement stopt automatisch na 2 maanden
  • Korting op diverse uitjes in Friesland!

VakantieBieb app

Tip: Tijdens je vakantie e-books lezen en luisterboeken luisteren? Kijk dan eens in de Vakantiebieb app voor e-books. Een cadeautje van de bieb voor leden en niet-leden. Te downloaden in de App Store en binnenkort in Google Play.

Tientallen boeken voor jong en oud!

Korting met je biebpas!

Korting op leuke uitjes in Friesland voor bibliotheekleden! Op vertoon van je biebpas ontvang je verschillende voordelen, van korting tot een gratis kopje koffie.

Alle kortingen op een rijtje

Gastlenen

Met je bibliotheekpas kun je bij alle bibliotheken in Nederland boeken lenen. Handig voor als je op vakantie gaat in eigen land: hoef je geen koffer vol boeken mee te slepen!

Bekijk het filmpje

Boeken met een zomers tintje!