Nederland Leest

Één boek, duizend gesprekken

Oud worden, jong blijven

In november leest heel Nederland één boek. Dit jaar binnen het thema 'Oud worden, jong blijven'. Hoe word je op een fijne manier ouder? Hoe blijf je fit en vitaal?

Doe mee met de supergezellige Pubquiz

Test ook je (boeken)kennis! Op vrijdag 18 november organiseren we een supergezellige Pubquiz in Doppio Espresso! Je speelt mee in teamverband, dus maak je familie, vrienden, collega's, goede en vage kennissen enthousiast en stel je droomteam samen.

Meer info of aanmelden

Tips van de redactie

Nederland Leest Junior

De regels van drie van Marjolijn Hof

Twan gaat met zijn zus, moeder en oma naar IJsland. Ze gaan opi Kas ophalen, omdat hij niet meer voor zichzelf kan zorgen. Maar opi Kas heeft zijn eigen plan. Dit boek is voor kinderen vanaf 10 jaar.

Bekijk dit boek

Andere titels van Marjolijn Hof

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

Marjolijn Hof De regels van drie

Luisterboek

Lekker luisteren naar 'De regels van drie?' We hebben deze titel ook als luisterboek!

Bekijk dit luisterboek

Luisterboeken van Yvonne Keuls