Bezorgservice

Ben je echt niet in staat om zelf je boeken op te halen in de bibliotheek? Omdat je bijvoorbeeld om gezondheidsredenen aan huis bent gebonden? En is er ook niemand die dit voor jou kan doen? Dan kunnen we de boeken ook bij je thuis bezorgen.

Hoe werkt het?

1. Zoek een titel in de catalogus (boek, dvd, tijdschrift, cd etc.).
  2. Kijk of deze aanwezig is in Bibliotheek Drachten (staat er elders aanwezig dan kun je deze titel NIET aanvragen).
  3. Is de titel aanwezig, vul deze dan in op het formulier.
  4. Vul je gegevens in. Let hierbij goed op dat je adres juist is.
  5. Je aanvraag komt via de mail bij ons binnen
  6. Wij verzamelen de boeken voor je en komen de boeken binnen 7 dagen bij je thuisbezorgen. Dit kan niet op afspraak.

Let op:

• Thuis bezorgen kan niet op afspraak
  • Thuis bezorgen kan alleen in Smallingerland
  • De bezorgservice is alleen bedoeld voor mensen die echt niet in staat zijn om de boeken zelf op te halen bij de bibliotheek.
  • Het bezorgen van de boeken kan even op zich laten wachten (max. 7 dagen).
  • We nemen geen boeken mee terug. De boeken kunnen worden ingeleverd in onze inleverbrievenbus. Dit hoeft niet, want de boeken zijn tot 1 mei voor je gereserveerd.

Dit is het nummer wat op je lenerspas staat

Vermeld hier de titel en auteur

Heb je ook nog een gereserveerd boek staan van vóór de Coronacrisis dan kun je die ook ophalen, vink dan hieronder Ja, er staat (ook) een boek voor mij klaar aan.

Gereserveerd boek

Vink deze aan als je bericht hebt ontvangen dat een eerder gereserveerd boek voor je klaar staat.

Vertel hier in het kort van wat voor boeken je houdt.