Ontdek een wereld aan mogelijkheden!

Ontdek een wereld aan mogelijkheden

Duik diep in een spannend verhaal terwijl u staat te koken. Amuseer u met een hoorspel in de file naar uw werk. Of verdiep u in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen. Met de LuisterBieb hebt u toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers. De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Bent u lid van de Bibliotheek? Door uw bibliotheekpas te koppelen aan de app krijgt u toegang tot nog veel meer titels! 

Hoe werkt de luisterbieb-app?

Voor leden en niet-leden te downloaden via app store en Google Play

Download de gratis app van de Bibliotheek en krijg toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer.

De app is verkrijgbaar voor smartphone en tablet en te downloaden via: 

Koppelen aan uw lidmaatschap

Met uw pasnummer en pincode of met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u uw bibliotheek-lidmaatschap koppelen aan de Luisterbieb. U kunt dan alle boeken beluisteren.

Luisteren voor je lijst!

Luisteren voor je lijst

Zoek je boeken voor je literatuurlijst?

Je kunt ook literatuur luisteren in plaats van lezen!

Download de LuisterBieb en kijk bij 'Luisteren voor je lijst'.

Handig voor in de bus naar school, in de pauzes tussen je lessen of 's avonds in bed. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline!

Luisterboeken

Luisterboeken verdeeld in 3 categorie├źn

Oranje label: Premium luisterboeken. Om deze luisterboeken te downloaden hebt u een geldig bibliotheeklidmaatschap nodig. U moet inloggen om deze luisterboeken te downloaden. U kunt maximaal 10 titels voor 3 weken lenen. Na de 3 weken kunt u het luisterboek verlengen of verwijderen. U kunt maximaal 10 premium luisterboeken tegelijk op uw boekenplank hebben. Deze kunt u wel tussentijds verwijderen om een nieuwe titel te kunnen downloaden.

Grijs label: gratis luisterboeken. Deze luisterboeken zijn voor iedereen altijd vrij te downloaden. U hoeft geen lid te zijn.

Wit Label: Promotie luisterboekenLuisterboeken met een wit label zijn luisterboeken die u tijdelijk kunt downloaden zonder lid te zijn.

Ook nieuw in de app:

  • Val luisterend in slaap met de nieuwe slaaptimer
  • Een 'beheer' scherm waarin u titels kunt verwijderen en verlopen titels kunt verlengen
  • Diverse verbeteringen aan de menustructuur waardoor titels sneller geladen en getoond kunnen worden
  • Een verbeterde veelgestelde vragen (FAQ)
Iconen luisterbieb