Kinderboerderij De Naturij

Weer of geen weer! Kom eens kijken op de grootste Kinderboerderij van het Noorden. Naast veel dieren vind je een speeltuin, een speelhal, springkussens, een spartelbad, een verkeerstuin en een natuurwandelpad.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €1,- korting, deze korting geldt voor één persoon per pas. 

 

 

Museum Dr8888

Museum Dr8888 is één van de meest toonaangevende musea voor moderne kunst in Noord-Nederland.

Met je bibliotheekpas ontvang je een gratis kopje koffie of thee bij een bezoek aan de tentoonstelling De Stijl en constructivisme in Noord-Nederland. De tentoonstelling is te zien t/m 14 jan 2018.

 

De Lawei - Ifigeneia Koningskind
27 oktober 2017, 19.30 uur

Het ontroerende en meeslepende verhaal over een moedig meisje dat een onmogelijke beslissing moet nemen aan de vooravond van een oorlog. Door NT Jong. 

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €3,-korting op je kaartje. De korting geldt voor één persoon per pas. Max 6 kaarten.

De Lawei - Kruistocht, geen kinderboek
24 & 25 november 2017, 20.30 uur

Hele generaties groeiden op met Thea Beckmans ‘Kruistocht in spijkerbroek’. Kruistocht. Jihad. Twintig jaar geleden leken deze begrippen nog geschiedenis maar sinds 11 september voeren wij in onze moderne spijkerbroek weer nieuwe kruistochten.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €2,-korting op je kaartje. De korting geldt voor één persoon per pas. Max 6 kaarten.

Bioscoop De Bios Drachten

Bij De Bios Drachten kun je op alle dagen van de week genieten van de nieuwste films. Kijk voor het actuele aanbod en de openingstijden op de website van De Bios Drachten. 

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €1,- korting, deze korting geldt voor één persoon per pas.
Ook ontvang je diverse kortingen op eten en drinken. Niet geldig in combinatie met andere kortingen, bij specials en evenementen en tijdens de kerstvakantie. 
 

De Lawei - The great downhill journey
3 november 2017, 20.15 uur

Prettig gestoord muziektheater, zo zou je The great downhill journey of little Tommy het best kunnen omschrijven.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €5,-korting op je kaartje. De korting geldt voor één persoon per pas. Max 6 kaarten.
 

De Lawei - Yvonne Keuls
26 november, 14.00 uur

Schrijfster Yvonne Keuls is een rasvertelster en neemt haar publiek mee op een reis door haar leven en haar werk. En passent stelt ze ook haar familie, vrienden en huisdieren aan u voor.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €3,-korting op je kaartje. De korting geldt voor één persoon per pas. Max 6 kaarten.
 

De Lawei - Achter het Huis
23 november 2017, 20.00 uur

Wat deed het leven in de benauwde omgeving van haar onderduikadres met een opgroeiend meisje? Dit vormt het uitgangspunt voor Achter het Huis, geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €3,-korting op je kaartje. De korting geldt voor één persoon per pas. Max 6 kaarten.

AquaZoo Friesland

Bij AquaZoo beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit! Met de uitgebreide diercollectie sta je neus aan neus met zeehonden, beleef de zeeberenshow of wandel over het strand met pinguïns.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je 25% korting op de toegangsprijs. 

 

 

Jopie Huisman Museum Workum

Beleef het verhaal van Jopie in woord, beeld en geluid. Hoor hem vertellen over zijn werk, zijn helden en inspiratiebronnen. Hij voert u mee in zijn wereld en maakt u deelgenoot van zijn passies.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €1,- korting op de toegangsprijs. Deze korting geldt voor één persoon per pas.
 

De Lawei - Welterusten Kleine Beer
26 oktober, 14.00 uur

Theater Terra, bekend van Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt het wereldberoemde prentenboek Welterusten, Kleine Beer tot leven in de nieuwe familievoorstelling vanaf 4 jaar.
Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €2,-korting op je kaartje. De korting geldt voor één persoon per pas.