Schouwburg De Lawei

Als lid van Bibliotheek Drachten ontvang je veel voordeel bij Schouwburg De Lawei! De schouwburg heeft in 2019 weer een hele rij voorstellingen geselecteerd waar bibliotheekleden korting op krijgen!

Je ontvangt de korting op vertoon van je biebpas bij de kassa van De Lawei of online met de kortingscode biebpas1819. 

Kinderboerderij De Naturij

Weer of geen weer! Kom eens kijken op de grootste Kinderboerderij van het Noorden. Naast veel dieren vind je een speeltuin, een speelhal, springkussens, een spartelbad, een verkeerstuin en een natuurwandelpad.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €1,- korting, deze korting geldt voor één persoon per pas. 

 

 

Bioscoop De Bios Drachten

Bij De Bios Drachten kun je op alle dagen van de week genieten van de nieuwste films. Kijk voor het actuele aanbod en de openingstijden op de website van De Bios Drachten. 

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €1,- korting, deze korting geldt voor één persoon per pas.
Ook ontvang je diverse kortingen op eten en drinken. Niet geldig in combinatie met andere kortingen, bij specials en evenementen en tijdens de kerstvakantie. 
 

Jopie Huisman Museum Workum

Beleef het verhaal van Jopie in woord, beeld en geluid. Hoor hem vertellen over zijn werk, zijn helden en inspiratiebronnen. Hij voert u mee in zijn wereld en maakt u deelgenoot van zijn passies.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je €1,- korting op de toegangsprijs. Deze korting geldt voor één persoon per pas.
 

Museum Dr8888

Museum Dr8888 is één van de meest toonaangevende musea voor moderne kunst in Noord-Nederland.

Met je bibliotheekpas ontvang je een gratis kopje koffie of thee bij een bezoek. 

 

AquaZoo Friesland

Bij AquaZoo beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit! Met de uitgebreide diercollectie sta je neus aan neus met zeehonden, beleef de zeeberenshow of wandel over het strand met pinguïns.

Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je 25% korting op de toegangsprijs.