Ragdoll Trilogie

Jenny - Vormgeving, PR en inrichting

Jenny is een thrillerliefhebber, haar boekentip is dan ook een hele spannende. Ze tipt De Ragdoll-trilogie van Daniel Cole. Jenny: “Als je een thrillerliefhebber bent dan moet je deze trilogie gelezen hebben. Alle drie de delen zijn echte pageturners. Verslavend!”

Het verhaal: Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd?  

Jenny: “De boeken zijn geweldig geschreven en voor een thriller verrassend grappig. De combinatie van spanning en humor vind ik echt fantastisch. IJzersterke personages en soms een leuke twist die je niet aan ziet komen.

Het eerste deel zat in de boekentas om mee te nemen op vakantie, deze had ik zo snel uit en ik was er zo van onder de indruk dat ik niet kon wachten om deel twee en drie te lezen. Dus terwijl ik eigenlijk alleen papieren boeken lees heb ik toen op vakantie in Frankrijk deel twee (Marionet) en deel drie (De Wolven) als e-book op mijn telefoon gelezen.

Ik was geboeid van deel één tot en met deel drie van de eerste tot de laatste pagina!”

 

E-books

De eerste twee delen van de trilogie zijn voor bibliotheekleden te lezen als e-book. Je kunt hierbij kiezen voor het lezen op een e-reader óf op een smartphone, tablet of laptop.