Activiteiten

Algemene voorwaarden

Entreekaarten kopen
U heeft twee mogelijkheden om toegangsbewijzen voor een activiteit te kopen:
1. In de bibliotheek
2. Via de website. U betaalt via iDEAL

Als u toegangsbewijzen koopt via de website, vindt betaling plaats via iDEAL. U heeft toegang tot een activiteit als het reserveringsformulier via de website volledig ingevuld is, de betaling is goedgekeurd en u een betalingsbevestiging heeft ontvangen. In de bijlage vindt u uw toegangsbewijzen. U kunt deze printen en meenemen naar de activiteit. 
Als u toegangsbewijzen koopt in de bibliotheek ontvangt u na betaling een papieren ticket. Dit ticket fungeert als toegangsbewijs en dient u te tonen bij aanvang van de activiteit. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Ledenkorting
Als lid van de bibliotheek kunt u korting krijgen op onze activiteiten, tenzij anders vermeld. De korting geldt alleen voor de pashouder. Bij het kopen van een kaart met ledenkorting kiest u voor de optie leden.

Gratis toegang
Sommige activiteiten zijn gratis toegankelijk, u dient zich echter wel aan te melden en een kaartje te bestellen, tenzij anders vermeld. 

Reserveren
Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Wilt u zeker zijn van uw plaatsen, koop dan vooraf kaarten via de website of in de bibliotheek.

Annuleren
U kunt een reeds betaalde cursus of workshop kosteloos annuleren tot vier weken voor aanvang van de cursus of workshop. Tot één week voor aanvang ontvangt u 50% restitutie. Na deze termijn vindt geen restitutie plaats.

Voor meerdaagse cursussen of workshops geeft u zich op voor de hele cyclus. Bij het volgen van een deel van de cyclus vindt geen restitutie plaats.
Eenmaal gekochte toegangsbewijzen voor de overige activiteiten, zoals lezingen of voorstellingen kunnen niet worden gerestitueerd. U kunt de reservering wel aan iemand anders doorgeven die uw plaats inneemt op vertoon van het geprinte elektronische of papieren ticket.

Acties
Bij tegenvallende kaartverkoop staat het de bibliotheek vrij om lastminute marketingacties in te zetten. Hierbij horende aanbiedingen kunnen niet verrekend worden met tickets die reeds gekocht zijn.

Maximaal aantal deelnemers
Zodra het maximaal aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Als u daar uw contactgegevens achterlaat krijgt u bericht als er toch nog kaarten beschikbaar zijn.

Minimaal aantal deelnemers
Voor elke activiteit geldt een minimaal aantal deelnemers. Wanneer dit niet bereikt wordt, kan een activiteit geannuleerd worden. Annulering wordt gecommuniceerd via de website. Personen die reeds een toegangsbewijs hebben gekocht, worden persoonlijk op de hoogte gesteld van de annulering, mits de contactgegevens bekend zijn. Bij annulering van een activiteit door de bibliotheek vindt restitutie van het aankoopbedrag plaats.

Foto- en filmopnames
Het kan voorkomen dat er tijdens activiteiten foto- en/of filmopnames worden gemaakt. Deze kunnen door de bibliotheek worden ingezet in de verschillende communicatiemiddelen van de bibliotheek, zoals de website, foldermateriaal en persberichten. Wanneer u hier bezwaar tegen heeft, kun u dit aangeven bij de aanwezige begeleider van de activiteit.

Overige voorwaarden
Na afloop van een activiteit kunnen wij u vragen een evaluatieformulier in te vullen. De hiermee verzamelde gegevens worden gebruikt voor het verbeteren van de dienstverlening. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet vrijgegeven aan anderen. 

De Bibliotheek is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke bezittingen tijdens de door haar georganiseerde activiteiten.

Alle door de bibliotheek gepubliceerde prijzen, data en teksten zijn onder voorbehoud van typ-, zet- en drukfouten en kunnen na publicatie worden aangepast.