Bibliotheek Drachten | Smallingerland

Handig

 • Bezorgservice Bekijk details

  Ben je echt niet in staat om naar de bibliotheek te komen? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Vul onderstaand formulier in en wij brengen de boeken op een veilige manier bij je thuis.

  Bekijk details van Bezorgservice

 • De Digitale Voorleestas Probeer ook!

  Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Elke week verschijnt er een nieuwe voorleestas, met daarin twee prentenboeken.

  Bekijk details van De Digitale Voorleestas

 • Hulp tijdens de Coronacrisis Kijk hier op de hulppagina

  Corona makkelijk uitgelegd voor jezelf of voor iemand die je kent? Wil je graag uitleg over hoe je online in contact blijft met vrienden en familie? Ben je iemand of ken je iemand die hulp kan gebruiken?

  Bekijk details van Hulp tijdens de Coronacrisis

 • De ThuisBieb! Hoe gebruik ik de ThuisBieb?

  De ThuisBieb is een app met 100 e-books voor kinderen en volwassenen. Deze e-books zijn gratis te lezen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. #ikleesthuis

  Bekijk details van De ThuisBieb!

 • Kinderen makkelijk lid Lid worden

  Het is belangrijk om te blijven lezen, ook nu scholen en bibliotheken maar beperkt open zijn. Gelukkig zijn er online leesmogelijkheden bij de bibliotheek. Lid worden is nu extra makkelijk, en gratis tot...

  Bekijk details van Kinderen makkelijk lid

 • Leren in de online bieb Probeer het ook

  Online leren! Ook thuis kun je je blijven ontwikkelen. Via de online bibliotheek vind je interessante hoorcolleges, taalcursussen, oude krantenpagina’s en nog veel meer.

  Bekijk details van Leren in de online bieb


Contact met de bibliotheek

Tijdens openingstijden T. (0512) 512 680 of via de mail info@bibliotheekdrachten.nl


E-books

Altijd en overal e-books lezen. Kies uit duizenden e-books. Literatuur, spanning, romantiek: bij ons vind je altijd je volgende boek. Met je bibliotheekpas heb je toegang tot maar liefst 28.000 e-books.

Naar alle e-books

Kinderen makkelijk lid

Luisterboeken

Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Gewoon met je abonnement. De gratis app kun je downloaden voor je tablet of smartphone in de App Store of Google Play.

Naar alle luisterboeken
Openingstijden vandaag

Bibliotheek Drachten | Smallingerland
10:00 - 17:00

Laat je inspireren! Digitale boekentips van onze medewerkers.